Säljunderlag på Hittamäklare

Vi lanserade nyligen vår andra stora nyhet för i år, ett Säljunderlag som mäklaren kan ha med sig på mötet med säljaren. Säljunderlaget är ett sätt för mäklaren att kunna visa upp sin bästa sida på mötet, och för säljaren att kunna få en oberoende bild av vad just den mäklaren är riktigt bra på.

 

Säljunderlag på Hittamäklare

När man säljer sin bostad finns det ofta många mäklare att välja mellan och det kan vara svårt att välja rätt. På Hittamäklare.se finns alla registrerade fastighetsmäklare kopplade till sina försäljningar, var de jobbar och rekommendationer från tidigare säljare. Vi vill underlätta för säljare att välja rätt och med Säljunderlaget går det nu att få information om mäklarens historik som är anpassad för sin egen försäljning.

Säljunderlaget utgår från mäklarens profil på Hittamäklare och baseras på de uppdrag mäklaren varit ansvarig för. I säljunderlaget kan mäklaren ha med referensförsäljningar, karta över sina försäljningar i området, rekommendationer, utmärkelser, statistik från senaste halvåret och en värdering av bostaden. Det är enkelt för mäklaren att anpassa säljunderlaget inför varje möte genom att välja ut de delar som är mest relevanta för den specifika säljaren. Det gör att mäklaren från en oberoende källa alltid kan visa upp sina bästa referenser för att öka chanserna till att få uppdraget.

– Över 20% av mäklarbranschen använder vårt rekommendationssystem för att visa upp vilka egenskaper tidigare säljare har uppskattat mest med sin mäklare. Många mäklare skriver ut tidigare slutpriser och rekommendationer från Booli och Hittamäklare på egen hand som de tar med sig till kunden. Nu vill vi hjälpa både mäklaren och säljaren genom att presentera ett relevant underlag på mäklarens historik som också ser snyggt ut och är lätt att överblicka.

Säljunderlaget finns tillgängligt för mäklare med Premiumprofil på Hittamäklare. Till Säljunderlaget
Inte premium? Hör av dig till oss så hjälper vi dig, eller läs mer bland våra tjänster för mäklare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.