Bli vår nästa studentambassadör

Nu söker vi en Studentambassadör / Student Education Manager till Hittamäklare. Skynda dig att ansöka om du är nyfiken och tipsa om du känner någon som studerar till mäklare.

student-3

Vi får ofta frågan från nyexaminerade mäklare hur man gör för att finnas med på Hittamäklare och synas så bra som möjligt, därför söker vi nu en studentambassadör som kan vara med och utbilda blivande mäklare redan innan examen.

Som studentambassadör kommer du att representera Hittamäklare på skolan och genomföra marknadsaktiviteter för att öka kännedomen om Hittamäklares tjänster för studerande på skolan. Vi tror att det är en bra erfarenhet för blivande toppmäklare eftersom det ger dig insikt i en av de viktigaste kanalerna för att komma i kontakt med framtida säljare. Vi tror även att det kan vara ett bra första steg för dig som i framtiden är nyfiken på att öppna ett eget kontor eller som vill jobba med kommunikation och marknadsföring på kontoret.

I din roll som Student Education Manager kommer du att planera och genomföra marknadsaktiviteter tillsammans med oss för att utbilda mäklarstudenter på din skola. Du kommer att vara projektansvarig och vilka marknadsaktiviteter du genomför styr du till stor del själv beroende på vad du vill ha erfarenhet inom och tycker är roligt.

Du kommer att
Vara kontaktperson för frågor om Hittamäklare på skolan
Vara länken mellan mäklarna och Sveriges största mäklarguide
Ta fram och genomföra ett antal marknadsaktiviteter
Komma med produktförslag baserat på feedback från dina aktiviteter

Vi tror att du
Studerar till fastighetsmäklare
Tycker om att träffa människor
Har höga ambitioner för din karriär som mäklare
Tycker att det är roligt med marknadsföring

Ansök
För att ansöka skickar du eventuella meriter, vilken skola du studerar på och varför du vill bli vår nästa studentambassadör till alexandra.eldin@hittamaklare.se.

Läs mer om våra tjänster för mäklare
Frågor? Kontakta Alexandra Eldin på alexandra.eldin@hittamaklare.se

Hittamäklare är Sveriges största mäklarguide och jämförelsetjänst för säljare som letar mäklare. I vårt register finns alla registrerade fastighetsmäklare och genom att presentera information om mäklarna hjälper vi både säljare att välja rätt och mäklare att hitta nya kunder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.